kubota rtv help

Help Support CattleToday:

ddd75

Well-known member
Joined
Feb 19, 2015
Messages
2,433
Reaction score
1
Location
KY
just changed the hydro oil and both filter on my rtv900. now it won't move anywhere.

I can't find my book anywhere. dipstick shows its right on the mark. i let it idle several times and nothing.


? What i'd do :dunce:
 

wbvs58

Well-known member
Joined
Mar 20, 2011
Messages
5,524
Reaction score
502
Location
S.E. Queensland, Australia
ddd75":1uonrt45 said:
just changed the hydro oil and both filter on my rtv900. now it won't move anywhere.

I can't find my book anywhere. dipstick shows its right on the mark. i let it idle several times and nothing.


? What i'd do :dunce:

You changed the oil. If it aint broke, don't fix it.

Ken
 
OP
D

ddd75

Well-known member
Joined
Feb 19, 2015
Messages
2,433
Reaction score
1
Location
KY
wbvs58":wa8w4wkk said:
ddd75":wa8w4wkk said:
just changed the hydro oil and both filter on my rtv900. now it won't move anywhere.

I can't find my book anywhere. dipstick shows its right on the mark. i let it idle several times and nothing.


? What i'd do :dunce:

You changed the oil. If it aint broke, don't fix it.

Ken


i think somehow some water got into the hyd. oil .. everytime i'd leave it outside in freezing temps the transmission didn't want to go into gear, entire thing sounded really weird, and just acted like the transmission had a frozen line or something.

i put new filters and fluid in it, hopefully it helps. I've been driving it in deep water / mud to get back to my tractor.
 

M-5

Well-known member
Joined
Feb 14, 2015
Messages
7,338
Reaction score
3
Location
AT the FLORIDA STATE line checking papers
ddd75":1wmomxh2 said:
wbvs58":1wmomxh2 said:
ddd75":1wmomxh2 said:
just changed the hydro oil and both filter on my rtv900. now it won't move anywhere.

I can't find my book anywhere. dipstick shows its right on the mark. i let it idle several times and nothing.


? What i'd do :dunce:

You changed the oil. If it aint broke, don't fix it.

Ken


i think somehow some water got into the hyd. oil .. everytime i'd leave it outside in freezing temps the transmission didn't want to go into gear, entire thing sounded really weird, and just acted like the transmission had a frozen line or something.

i put new filters and fluid in it, hopefully it helps. I've been driving it in deep water / mud to get back to my tractor.
Ding ding ding. There is your issue with water in trans .
 

Latest posts

Top