Just trying something. It worked for me, how about others?

Help Support CattleToday:

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
puppies.jpg
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
I loaded the picture to my ISPs server so that it's alwasy available. The coding to display the picture is


simle as pie. The image width is 732 pixels. I'm going to mess with it some to see what width it needs to be to fill the space without having to scroll to the side to see it all

dun


la4angus":2zwyugz2 said:
Hey Dun, It worked. Tell me how you did it.
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
You must have awider monitor or maybe just different settings then I have

dun


Beefy":2lzwlm9x said:
i dont have to scroll to the side to see it all.
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
I changed the width to 600 X 430 pixels and I can see it all now without scrolling.

dun


dun":3shhdg0n said:
I loaded the picture to my ISPs server so that it's alwasy available. The coding to display the picture is


simle as pie. The image width is 732 pixels. I'm going to mess with it some to see what width it needs to be to fill the space without having to scroll to the side to see it all

dun


la4angus":3shhdg0n said:
Hey Dun, It worked. Tell me how you did it.
 
A

Anonymous

So Dun, how much are those doggies in the window?
Where in the ozarks are you?
I am north of SFG 50 miles
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
Don't know but I'ld take about half of them.
We're 40 miles NE of SFG.
50 miles N, is that around Warsaw?

dun


rbell":1sg8wa7z said:
So Dun, how much are those doggies in the window?
Where in the ozarks are you?
I am north of SFG 50 miles
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
It worked but it took a little bit for it to show. Neat. I hope this doesn't get to be like polls did! I was just messing trying to see if it would work, don't intead to use it again.


dun



txag":8eyafkb3 said:
406.jpg



did it work?
 

txag

Well-known member
Joined
Dec 23, 2003
Messages
1,712
Reaction score
0
Location
Texas
ditto. i'm on my fast server today. the slow one will probably never load the pics.
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
At first it just displayed the tripod logo for about 30 seconds, then it loaded.

dun


txag":3i5avnau said:
ditto. i'm on my fast server today. the slow one will probably never load the pics.
 

txag

Well-known member
Joined
Dec 23, 2003
Messages
1,712
Reaction score
0
Location
Texas
& now all i see is the tripod logo. not sure about that. i just signed up there this morning because i can't upload to my normal server.
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
If you right click on the logo (assuming windows) and go down and click properties, it will display the url for the picture. If you hilight the url, do a ctrl c then move your cursor to the URL line for your browser and delete what is there and do a ctrl v it will paste the url on that line, hit return and it will show the picture. That's what I had to do the first time

dun


txag":23qmni5v said:
& now all i see is the tripod logo. not sure about that. i just signed up there this morning because i can't upload to my normal server.
 
OP
dun

dun

Well-known member
Joined
Dec 28, 2003
Messages
47,334
Reaction score
1
Location
MO Ozarks
I just did that and then went back and looked at the original post and the picture showed. Not sure if that's a Macon problem or a tripod problem

dun


dun":3vokeklz said:
If you right click on the logo (assuming windows) and go down and click properties, it will display the url for the picture. If you hilight the url, do a ctrl c then move your cursor to the URL line for your browser and delete what is there and do a ctrl v it will paste the url on that line, hit return and it will show the picture. That's what I had to do the first time

dun


txag":3vokeklz said:
& now all i see is the tripod logo. not sure about that. i just signed up there this morning because i can't upload to my normal server.
 

txag

Well-known member
Joined
Dec 23, 2003
Messages
1,712
Reaction score
0
Location
Texas
& i just went back & no picture & no tripod logo. interesting. oh well, no big deal....not something i plan to do regularly either.
 

Beefy

Well-known member
Joined
Jan 2, 2004
Messages
8,754
Reaction score
0
Location
Georgia
i did the properties thing and copied the url into my url bar? and the picture showed then. mine still doesnt work though.
 

Latest posts

Top